Amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona / Con el apoyo del Colegio Oficial de Médicos de Barcelona

Imagen1

Imagen2

Us informem que comptem amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Entrant a l’àrea de Cooperació de seva página web trobareu la següent informació:

http://www.comb.cat/cat/formacio_treball/cooperacio/noticies.aspx

Organitzat per:                     ONG “Alegria amb Gambo”

El Dr. Iñaki Alegria, Pediatre i membre de la Secció de Metges Cooperadors ha estat 4 mesos treballant a l’Hospital de Gambo a Etiòpia en el que ha col•laborat Mans Unides.

Ens proposa el projecte següent:

Conscients de les necessitats i mancances de l’Hospital de Gambo s’ha creat l’Associació Alegria amb Gambo, per a través d’ella iniciar el projecte “Apadrina l’ ingrés i el tractament dels nens amb desnutrició severa d’Etiòpia.” Volem establir aquesta relació basant-nos en la idea del “Teaming” o microdonacions, que consisteix en la donació mensual de només 1 €. Per unir-vos només cal que entreu a la pàgina web i us inscriviu. La vostra aportació de només 1 € mensual, anirà destinada de manera íntegra al projecte.

https://www.teaming.net/alegriaambgambo/invite

———————————————-

Os informamos que contamos con el apoyo del Colegio Oficial de Médicos de Barcelona (COMB). Entrando en su página web, dentro de la sección de cooperación encontraréis la siguiente información:

http://www.comb.cat/cat/formacio_treball/cooperacio/noticies.aspx

Organizado por:                     ONG “Alegria amb Gambo”

El Dr. Iñaki Alegría, Pediatra y miembro de la Sección de Médicos Cooperantes ha estado 4 meses trabajando en el Hospital de Gambo en Etiopía en el que ha colaborado Manos Unidas.

Nos propone el siguiente proyecto:

Conscientes de las necesidades y carencias del Hospital de Gambo y se ha creado la Asociación Alegría con Gambo, para a través de ella iniciar el proyecto “Apadrina el ingreso y el tratamiento de los niños con desnutrición severa de Etiopía. “Queremos establecer esta relación basándonos en la idea del” Teaming “o microdonaciones, que consiste en la donación mensual de sólo 1 €. Para unirse sólo tiene que entrar en la página web e inscribirse. Su aportación de sólo 1 € mensual, irá destinada de manera íntegra al proyecto.

https://www.teaming.net/alegriaambgambo/invite

Aquesta entrada ha esta publicada en Alegria amb Gambo, Apadrina el ingreso y el tratamiento de los niños con desnutrición severa de Etiopía, “Apadrina l’ingrés i el tractament dels nens amb desnutrició severa d’Etiòpia.”, Col·labora / Colabora, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Notícies / Noticias, Suport / Apoyo. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s