El Hospital de Granollers firma el Convenio de colaboración con la Asociación “Alegria amb Gambo”

Notícia de l’Hospital General de Granollers

L’Hospital de Granollers signa el Conveni de col·laboració  amb l’Associació Alegria amb Gambo

05/05/2014

Us comuniquem que, dins de les accions de col·laboració amb associacions i projectes de l’entorn que desenvolupa el nostre Hospital com a línia de Responsabilitat Social, el passat 29 d’abril s’ha signat un conveni amb l’Associació Alegria amb Gambo per facilitar la difusió dins de l’Hospital de la seva campanya “Alegria amb Gambo: Apadrina l’ingrés i tractament d’infants amb desnutrició severa d’Etiòpia”.

La campanya promoguda pel Dr. Iñaki Alegria, resident R4 del nostre servei de Pediatria, té l’objectiu de recaptar fons, entre les persones treballadores de l’Hospital que ho desitgin, per col·laborar amb l’Hospital rural de Gambo (Etiòpia) per pal·liar els casos de desnutrició infantil severa, la formació de personal, la construcció d’infraestructures, etc.

Si sou treballador de l’Hospital General de Granollers i desitgeu participar en aquest projecte ho podeu fer a través d’una donació d’1 € mensual que es descomptarà directament de la vostra nòmina.

Només cal que ompliu i signeu la butlleta adjunta i la porteu personalment al Servei de Nòmines, Sr. Manel Pavón, o bé l’escanegeu i l’envieu per correu electrònic a nomina2@fhag.es, que faran acusament de rebut.

Aquesta col·laboració la podeu cancel·lar en el moment que considereu oportú adreçant-vos al Servei de Nòmines.

———————————————————-

Noticia del Hospital General de Granollers

El Hospital de Granollers firma  el Convenio de colaboración  con la Asociación “Alegria amb Gambo”

05/05/2014
Os comunicamos que , dentro de las acciones de colaboración con asociaciones y proyectos del entorno que desarrolla nuestro Hospital como línea de Responsabilidad Social , el pasado 29 de abril se ha firmado un convenio con la Asociación “Alegria amb Gambo” para facilitar la difusión dentro del Hospital de su campaña ” Alegria amb Gambo : Apadrina el ingreso y tratamiento de niños con desnutrición severa de Etiopía” .

La campaña promovida por el Dr. Iñaki Alegría , residente R4 de nuestro servicio de Pediatría , tiene el objetivo de recaudar fondos , entre las personas trabajadoras del Hospital que lo deseen , para colaborar con el Hospital rural de Gambo ( Etiopía ) para paliar los casos de desnutrición infantil severa , la formación de personal , la construcción de infraestructuras , etc .

Si es trabajador del Hospital General de Granollers y desea participar en este proyecto puede hacerlo a través de una donación de 1 € mensual que se descontará directamente de su nómina .

Sólo hay que rellenar y firmar la solicitud adjunta y la lleve personalmente al Servicio de Nóminas , Sr . Manuel Pavón , o bien el escaneando y enviarlo por correo electrónico a nomina2@fhag.es , que harán acuse de recibo .

Esta colaboración la puede cancelar en el momento que considere oportuno dirigiéndose al Servicio de Nóminas .

 

Diapositiva1

Aquesta entrada s'ha publicat en Alegria amb Gambo, Apadrina el ingreso y el tratamiento de los niños con desnutrición severa de Etiopía, “Apadrina l’ingrés i el tractament dels nens amb desnutrició severa d’Etiòpia.”, Col·labora / Colabora, Donacions / Donaciones, Etiopía, Gambo, Hospital, Notícies / Noticias i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El Hospital de Granollers firma el Convenio de colaboración con la Asociación “Alegria amb Gambo”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s